Kurum Adı : Atatürk İlkokulu
WEB Adresi : http://gungorenataturk.meb.k12.tr
Adres : Fevzi Çakmak Cad. No23 Güngören / İSTANBUL

VİZYON
Güngören Atatürk İlkokulu çalışanları olarak;Gelecekte;Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği,her öğrenci velisinin,öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu,hem öğretenlerin hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı,çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları,tedarikçilere karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu,herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı,verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir Eğitim-Öğretim ortamı oluşturulması Vizyonuna sahibiz ve bunu tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaya hazırız.

MİSYON
Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; GÜNGÖREN ATATÜRK İLKOKULU ;Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,öğrencilerin bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,öğrencilerin 21.Yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.

Öğretmen Sayısı : 66
Rehber Öğretmen Sayısı : 1
Öğrenci Sayısı : 1910
Öğretim Şekli : İkili
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 07:30-17:30
Derslik Sayısı : 28 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İNGİLİZCE İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezinde
Ulaşım : Kabataş-Bağcılar tramvay hattı ve İETT 92T, 92C, 336B, 98O, 92B otobüsleri ile de okulumuza ulaşabilirsiniz. Ayrıca Esenler-Bakırköy ve Çiftlik-Topkapı minibüs hatları da okulumuzun önünden geçmektedir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi :

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR