İSTANBUL / GÜNGÖREN - Atatürk İlkokulu

Mrt

Güngören ilçemizde düzenlenen Okullararası Satranç Turnuvası'nda Ümit PERPİL antrenörlüğündeki okul takımımız şampiyon olmuştur. Ayrıca bireyselde ilk 3'e girerek bizi gururlandıran öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Konferans Salonunda 12 Mart İstiklâl Marşının Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programlarımızı gerçekleştirdik.

Okulumuzda Yeşilay Haftası Etkinliklerinden görüntüler

Mrt

4. Sınıf öğrencilerimiz İFET oyunlarında ilçede 1. oldu. İlçemizde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları ve İFET kategorilerinde dereceye giren öğrencilerimiz madalyalarını ve kupalarını düzenlenen törende aldılar. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzun Türkçe Koridoru açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ferhat ÖZTÜRK'ün ve Sayın Şube Müdürümüz Faruk Dinçer ERATLI'nın katılımıyla gerçekleşmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Geleceğin yazarları projesi kapsamında okulumuzda Yazar Uğur Gündüz'ü öğrencilerimizle buluşturduk.

Mrt

Okulumuzca başlatmış olduğumuz "Velilerimizle Birlikte Kitap Okuma Projesi"nin ilk kitabı "Sol Ayağım"ın kitap kritiği toplantısını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ferhat ÖZTÜRK'ün ve Sayın Şube Müdürümüz Faruk Dinçer ERATLI'nın katılımıyla gerçekleşmiştir. Katılım sağlayan velilerimize çok teşekkür ederiz. Bir sonraki kitap kritiğimizde görüşmek üzere...

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen "Atasözü ve Deyimler Canlanıyor" sergimize İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimizden Hasan BİLGİN ve Salih AKTÜRK katılımlarıyla bizleri onurlandırmıştır. Katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Emek veren öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve desteklerinden dolayı velilerimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda ziyarette bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ferhat ÖZTÜRK ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz yapılan yeniliklerden Matematik Koridorunu ve bahçemize yapılan oyun alanlarını incelemiştir. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun bahçesinde öğretmenlerimizin katılımıyla çocuklar için oyun alanları çizimi gerçekleştirildi.