İSTANBUL / GÜNGÖREN - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Fevzi Çakmak Cad. No23 Güngören / İSTANBUL
Vizyon
Güngören Atatürk İlkokulu çalışanları olarak;Gelecekte;Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği,her öğrenci velisinin,öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu,hem öğretenlerin hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı,çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları,tedarikçilere karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu,herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı,verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir Eğitim-Öğretim ortamı oluşturulması Vizyonuna sahibiz ve bunu tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaya hazırız.
Misyon
Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; GÜNGÖREN ATATÜRK İLKOKULU ;Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,öğrencilerin bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,öğrencilerin 21.Yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.
Ulaşım
Kabataş-Bağcılar tramvay hattı ve İETT 92T, 92C, 336B, 98O, 92B otobüsleri ile de okulumuza ulaşabilirsiniz. Ayrıca Esenler-Bakırköy ve Çiftlik-Topkapı minibüs hatları da okulumuzun önünden geçmektedir.
İlçe merkezinde